Home » Nieuws

Belangrijk Nieuws

Op deze pagina vind je de belangrijkste updates over de wedstrijd. Deze worden tevens gedeeld op onze facebookpagina.

17.02.2022

Fouad heeft een ontzettend leuk filmpje gemaakt van de Valentijn Endurance! Ook zijn er diverse foto's gemaakt! Deze zijn te vinden op onze Facebook pagina!


10.02.2022

De starttijd van de lange klasse twee is vervroegd naar 08:15. Het programmaboekje en de aangepaste startlijst staan online bij downloads.


03.02.2022

De wedstrijd is vol en de inschrijving is gesloten. Er is nog wel plaats vrij op de wachtlijst. Stuur hiervoor een mailtje naar endurancewinterswijk@gmail.com


27.01.2022

Wij hebben van de gemeente toestemming gekregen om het meetmoment om te zetten in een wedstrijd! Hierdoor is er een kleine wijziging wat betreft de finish voor de K2 en K3. Deze zal nu plaatsvinden op de Kleine Binnenweg, 500m van de manege af. Hier is een kleine ruimte voor een eindsprint.


20.01.2022

Inschrijving is geopend!

 

Wij hadden een fantastisch programma voor de Valentijn Endurance. Helaas moeten we door de coronamaatregelen alle plannen even in de koelkast zetten en bieden we Endurance Winterswijk in een afgeslankte versie aan. Slechts 30 deelnemers zullen aan de Valentijn Editie kunnen deelnemen, waarbij de hogere klasses voorrang hebben op de inschrijving. 

 

Je inschrijving is geldig wanneer je inschrijving in MIJN KNHS op definitief staat en de betaling is afgerond via INSCHRIJVEN op deze website. Wanneer je geen definitieve startplaats toegekend hebt gekregen in MIJN KNHS, heeft het geen zin om de betaling te doen. Wanneer wij het geld moeten terugstorten, brengen wij 5 euro administratiekosten in rekening. 

 

Vet out en de finish van de alle klasses is in de buitenbak.  De keuringen zijn in de binnenbak. Hier is een QR code verplicht. Mocht je deze niet hebben, dan staat er bij de ingang van de binnenbak een vrijwilliger voor je klaar om het paard van je over te nemen om te keuren. Het kan zijn dat je hierdoor heel even moet wachten tot er een vrijwilliger beschikbaar is.

Het checken van de QR code gebeurt bij aankomst op het terrein. Je krijgt dan direct een polsbandje om zodat er daarna niet meer gecontroleerd hoeft te worden. In de kantine is voor het afhalen van eten en drinken een QR code niet verplicht.

 

Er is mondkapjesplicht op het gehele terrein. Een uitzondering voor de mondkapjesplicht is er tijdens het rijden. Zorg wel dat je je mondkapje bij het keuren weer op hebt. Daarnaast moet er anderhalve meter afstand worden gehouden.

 


15.01.2022

Het is nog even spannend, maar morgen 18 januari 2022 horen wij van de gemeente of wij groen licht krijgen voor de Valentijn Endurance. Als het doorgaat, dan zal er via meetmoment gereden worden. Dit betekend dat er geen klassement wordt opgemaakt en ook geen prijzen worden verdeeld. Wel worden er winstpunten toegekend bij het goeduitrijden van het meetmoment.

Er wordt één ronde van 20km verreden. De klasse 2 kort rijdt deze twee keer met één vetgate. De 60km rijdt hem drie keer met twee vetgates en de 80km rijdt het vier keer met drie vetgates.

 

Wanneer er nog ruimte over is, gaat de wedstrijd ook open voor de klasse 1 en impuls ruiters. In totaal hebben we plaats voor maximaal 30 combinaties. Zodra wij definitief akkoord hebben, zal de inschrijving in Mijn KNHS open gaan en kan de inschrijving via onze website betaald worden.


01.12.2021

NIEUW!

Op de pagina INSCHRIJVEN vind je de online inschrijfmogelijkheid voor de endurancewedstrijd. Je kunt direct afrekenen via ideal.
Let op! Dit vervangt niet je inschrijving in Mijn KNHS. Deze moet dus alsnog gedaan worden.