Home » Organisatie

Wie zitten er achter Endurance Winterswijk?

Endurance Winterswijk wordt georganiseerd door Suzanne de Vos en Talitha Bakker uit Nederland en Mark & Nicole Katemann uit Duitsland, in samenwerking met Hippische vereniging Winterswijk.

 

Mark en Nicole Katemann wonen met hun endurancepaarden in het Duitse Rhede, Kreis Borken. Al sinds jaar en dag doen zij met verschillende paarden mee aan endurance wedstrijden en hebben ook een kleinschalig fokprogramma. In het verleden hebben zij endurancewedstrijden in Duitsland georganiseerd en zij kijken er naar uit om hun medewerking aan Endurance Winterswijk te verlenen!

 

Suzanne de Vos woont met haar man, vier honden en drie paarden op een prachtige boerderij vlakbij de kern van Winterswijk. Zij rijdt sinds een aantal jaren fanatiek endurance met haar ruin Shayan en komt uit in de klasse drie en internationaal 1* niveau. Daarnaast is ze bestuurslid van de KNHS Endurance vereniging.

 

Talitha Bakker runt samen met haar vriend Louis een Arabierenfokkerij in 't Woold waar ze met regelmaat nakomelingen uit haar fokkerij uitbrengt op diverse wedstrijden in Nederland en Duitsland. Daarnaast lopen vijf nakomelingen van haar fokkerij op CEI 1* en 2* niveau. Talitha heeft in het verleden meerdere evenementen georganiseerd en was tevens betrokken bij de organisatie van het EK en WK endurance in 2021.

 

Samen met Suzanne, Mark en Nicole en ondersteund door Joanne te Voorwis heeft zij nu endurance Winterswijk na vele jaren weer terug op de kaart gebracht!Stichting  Endurance Winterswijk

Schoolweg 9a

7108 BM Winterswijk

T: (+31)(0)6-12308886

E: endurancewinterswijk@gmail.com

 

KVK: 83963006


Bankgegevens:

NL63 ABNA 0105 6302 92 t.n.v. Stichting Endurance Winterswijk


Startlocatie Endurancewedstrijd:

Hippische Vereniging Winterswijk

Steengroeveweg 30

7101 PH Winterswijk


Stichting Endurance Winterswijk

KVK 83963006 - Bankverbinding: NL26 ABNA 0507 4675 23 t.n.v. S. van Rossum