Home » Valentijn Endurance

Valentijnendurance - Let's make it a day to remember ...

Wij hadden een fantastisch programma voor de Valentijn Endurance. Helaas moeten we door de coronamaatregelen alle plannen even in de koelkast zetten en bieden we Endurance Winterswijk in een afgeslankte versie aan. Slechts 30 deelnemers zullen aan de Valentijn Editie kunnen deelnemen.

Je inschrijving is geldig wanneer je inschrijving in MIJN KNHS op definitief staat en de betaling is afgerond via INSCHRIJVEN op deze website. 

 

Er is mondkapjesplicht op het gehele terrein. Een uitzondering voor de mondkapjesplicht is er tijdens het rijden. Zorg wel dat je je mondkapje bij het keuren weer op hebt. Daarnaast moet er anderhalve meter afstand worden gehouden. 

 

Het checken van de QR code gebeurt bij aankomst op het terrein. Je krijgt dan direct een polsbandje om zodat er daarna niet meer gecontroleerd hoeft te worden. In de kantine is voor het afhalen van eten en drinken een QR code niet verplicht.

Start en Vet out van de klasse 2 & 3 is in de buitenbak.  Vet-in is direct naast de resting area. De finish van de klasse 2 & 3 is op de kleine binnenweg, slechts 500m van de manege af. Alle keuringen en de finish voor K1 en K0 zijn in de binnenbak. Hier is een QR code verplicht.